Kuntien työllistämispalvelut Keski-Uudellamaalla


Hyvinkää

Järvenpään kaupungin työllisyysyksikkö antaa ohjausta ja neuvontaa työllistämiseen liittyvissä asioissa.  Työllisyysyksikkö hoitaa myös kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua ja tukityöllistymistä. Aikuisten työpajatoimintaa on Lounaskahvila Cooperin Kulmassa Järvenpäässä.

Keravan kaupunki
 
Mäntsälän kunta Mäntsälän kunnan työllisyyspalvelut tarjoaa kuntalaisille yksilöllistä palvelua, neuvoja, tukea ja ohjausta työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen, sekä tukee ja neuvoo työnantajia työllistämisessä. Mäntsälän kunta tuottaa työllisyyspalvelut myös Pornaisten kuntaan. Kuntouttava työtoiminta ja työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) ovat Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän (Keusote) järjestämää toimintaa.
 
Tuusulan kunta Tuusulan kunnan työllisyysyksikkö antaa yksilöllistä palveluohjausta ja neuvontaa työllistymiseen ja työllistämiseen liittyvissä asioissa. Palveluun ohjaudutaan sosiaalitoimen ja kohdennetun nuorisotyön kautta. Pitkäaikaistyöttömät voivat ottaa yhteyttä myös omatoimisesti tai TE-toimiston kautta.